4 halvinta paikkaa tuhkapalojen ostoon - Survival Freedom (2024)

Kodin remontti- ja rakennusprojektit voivat usein osoittautua odotettua kalliimmaksi, mikä voi rasittaa budjettiasi todella paljon. Siksi kohtuuhintaisten rakennusmateriaalien löytäminen on ratkaisevan tärkeää, kun ryhdytään hankkeeseen, joka ei riko pankkia. Kun etsit tuhkalohkoja, voit löytää useita myyjiä, jotka tarjoavat sinulle kunnollista laatua halvemmalla.

Kun olet lukenut tämän artikkelin, voit suunnitella rakennuskulut asianmukaisesti ja valita vaihtoehdon, joka sopii tähän suunnitelmaan parhaiten.

1.Menards

Menards on yhdysvaltalainen kodinhoitoalan yritys. He toimittavat laadukkaita tuotteita erittäin kilpailukykyiseen hintaan. He tarjoavat tällä hetkellä tuhkalohkoja noin 1,5 dollarilla tavallisesta 8x8x16 kappaleesta, jos päätät ostaa kappaleittain. Yritys toimii myös tukkumyyjänä tarjoten erinomaistavolyymihinnatmille tahansa tuotteelleen.

Maksamillasi hinnoilla et voi odottaa markkinoiden laadukkaimpia tuhkalohkoja, mutta niiden tuotteiden kestävyys oikeuttaa hinnan. Joten jos sinulla on tiukka budjetti ja etsit edullisinta vaihtoehtoa, joka ei tingitä laadusta liikaa, katso verkkosivustoa.

2.Home Depot

Tämä amerikkalainen perustarvike on tarjonnut asiakkailleen edullisia kodin kunnostusmateriaaleja 43 vuoden ajan. Alkaen alle 2 dollaria kappaleelta, niiden tuhkalohkoilla on lähes täydellinen viiden tähden luokitus heidän verkkosivustollaan. Tämä osoittaa, että laatu ja hinta eivät sulje toisiaan pois.

Jos aiot tehdä volyymiostoksen, Home Depot tarjoaa myös tukkupalveluita, joiden hinnoittelun löydättässä. Ostajat useilla verkkoalustoilla vannovat tämän palvelun nimeen, sillä he väittävät säästäneensä tuhansia dollareita käyttämällä sitä.

Liittyvät Kuinka paljon tuhkalohko painaa? | Koon ja tyypin mukaan.

3.Lowen

Tämä tunnettu kodin rautakauppaketju on toiminut Yhdysvalloissa yli vuosisadan. Heidän tuhkalohkonsa ovat erittäin arvostettuja paitsi heidän kotisivuillaan myös kolmansien osapuolien verkkosivustoilla, keskimäärin 4,5 tähteä viidestä.

Heidän tuotteidensa hinnat ovat kuitenkin hieman korkeammat kuin kaksi edellistä vaihtoehtoa, mutta keskimääräinen tuhkalohko ylittää 2 dollarin rajan. Vaikka se on edelleen suhteellisen edullinen hinta, se ei välttämättä ole paras mahdollinen valinta niille, joilla on erittäin tiukka budjetti. Aivan kuten kaksi muuta vaihtoehtoa, ne tarjoavat myöserityinen massahinta, mikä voisi tehdä hintalapusta järkevämmän, jos katselet jotakin niiden tuhkalohkoista.

4.BeeGreen

BeeGreen on odottamaton valinta kodin kunnostustarvikkeiden suhteen, mutta ne tarjoavat melko kohtuulliset hinnat ottaen samalla huomioon myös ympäristönäkökohdat. Kaikista mainituista vaihtoehdoista ne tarjoavat korkeimman hinnan tuhkalohkoille, 2,65 dollaria kappaleelta. Siitä huolimatta heillä on satojen käyttäjien loistavia arvosteluja, mikä osoittaa heidän tuotteidensa laadun.

Joten jos haluat varmistaa, että saat korkealaatuisen tuhkalohkon ja pysyt silti budjettisi rajoissa, kokeile BeeGreen-vaihtoehtoa. He tarjoavat myös kaikenlaisia ​​maisemointimateriaaleja irtotavarana alennettuun hintaan, mikä taas voi tehdä investoinnista entistä kannattavamman.

Mikä on tuhkalohkon keskihinta?

4 Cheapest Places To Buy Cinder Blocks - Survival Freedom (1)

Keskihinta tuhkalohkosta on luultavasti noin 1–5 dollaria. Cinder-lohkojen hinta vaihtelee yleensä laadun ja tyypin mukaan. Joitakin on mahdollista löytää jopa 0,95 dollarilla tai jopa 10 dollarilla, mutta maksamasi hinta riippuu todennäköisesti lohkon kestävyydestä.

Tuhkimolohkojen hinta vaihtelee markkinatilanteen, arkkitehtonisten trendien ja raaka-ainekustannusten mukaan. Useimmiten voit löytää riittävän laadukkaan tuhkalohkon hintaan 1–5 dollaria yksittäisestä kappaleesta. Tämä keskiarvo on kuitenkin asetettu vähittäismyyntihintojen perusteella. Jos suunnittelet suurempaa budjettia ja haluat tarkastella tukkuvaihtoehtoja, voit saada paljon parempia tarjouksia.

Tukkumyyntiä ostettaessa tuhkalohkon hinta ylittää harvoin 3 dollarin merkin. Joten kun mahdollista, yritä etsiä myyjiä, jotka tarjoavat volyymihinnoittelua, koska se voi vaikuttaa projektisi kustannuksiin marginaalisesti.

Liittyvät Palokuoppaan rakentaminen betonilaatalle | Vaiheittainen opas.

Kuinka paljon tuhkalohkojen lava maksaa?

Tuhkalavan kustannukset voivat vaihdella 108–540 dollarin välillä materiaalin laadusta ja kestävyydestä riippuen. Vuonna 2021 yhden lohkon hinta voi nousta 1 dollarista 5 dollariin, mikä tarkoittaa, että 108 kappaleen lava voi tulla odotettua kalliimmaksi.

Nämä luvut huomioon ottaen keskimääräinen hinta neliöjalkaa kohti on 15–30 dollaria, kun taas 25 tuuman pituisen seinän keskihinta voi maksaa 1500–6000 dollaria. Näissä kustannuksissa otetaan huomioon vain raaka-aineet. Jos tarvitset myös vuokraustaurakoitsija, sinun on lisättävä 5–10 dollaria lohkoa kohden saadaksesi arvion lopullisista kokonaiskustannuksistasi.

Voit käyttää anonline-työkalulaskeaksesi projektiisi tarvitsemasi tuhkalohkojen määrän. Jos haluat suunnitella kustannukset tehokkaammin, kokeile tätälohkolaskinjoka auttaa sinua selvittämään tietyn määrän erilaisia ​​materiaaleja, joita tarvitset projektiisi.

Onko Cinder Block halvempi kuin tiili?

Cinder-harkot ovat kalliimpia kuin tiilet. Vaikka nämä materiaalit eivät juurikaan eroa toisistaan, tuhkapalojen käyttäminen rakennusmateriaalina kasvattaa kustannuksia.

Hintaero on vähemmän havaittavissa, kun verrataan yksittäisen kappaleen hintaa. Jos kuitenkin tarkastelet näiden materiaalien kustannuksia neliömetriä kohti, huomaat, että vaikka tuhkalohkon käyttö maksaa sinulle 10–15 dollaria, tiilen käyttäminen maksaisi sinulle vain 5–13 dollaria.

Tästä huolimatta tiilien hinnat ovat tällä hetkellä nousussa ja ovat saavuttaneet uuden huippunsa vuonna 2021. Tarkkaa vertailua ei siis voida tehdä tarkasti tässä vaiheessa. Syynä tähän hyppyyn on se, että yhä useammat milleniaalit valitsevat tiilen rakennusmateriaaliksi.

Uudempi sukupolvi arvostaa tiilen ominaisuuksia, kuten sen kestävyyttä, vähäistä huoltoa, vähäistä ympäristövaikutusta, lämpötilan hallintaa ja trendikästä estetiikkaa. Tiilitaloja arvioidaan korkeammalle kuin koskaan, mikä on lisännyt materiaalin kysyntää merkittävästi. Tämä puolestaan ​​nostaa sen hintoja, minkä vuoksi on vaikea tietää, pitääkö tämä vertailu vielä paikkaansa lähitulevaisuudessa.

4 Cheapest Places To Buy Cinder Blocks - Survival Freedom (2)

Mitä eroa on tuhkalohkolla ja betonilohkolla?

Vaikka niitä pidetään joskus vaihdettavina, tuhka- ja betonilohkot eroavat itse asiassa paljon toisistaan.

Cinder lohkot on valmistettu sem*ntistä ja kivihiilen tuhkasta, mikä antaa niille alhaisemman tiheyden jakevyempi painot. Toisaalta betonilohkot on valmistettu soran ja hiekan yhdistelmästä, joten niillä on vaikuttava lujuus ja kestävyys.

Tämä tarkoittaa, että tuhkaharkot kestävät yleensä vähemmän sääolosuhteita ja painetta, joten ne sopivat paremmin pienempiin kodin parannusprojekteihin. Vertailun vuoksi betonilohkoilla on korkeampi kestävyys ja rakenteellinen eheys, mikä tekee niistä käyttökelpoisia lähes kaikissa rakenteissa. Betoni vaatii myös vähemmän huoltoa, mikä voi säästää paljon korjauskustannuksissa ajan myötä.

Jos sinulla on pienempi projekti, kuten puutarharemontti, tuhkapalojen valitseminen betonin sijaan voi olla sinulle erinomainen valinta. Isommille rakenteille, jotka vaativat äärimmäistä vakautta ja lujuutta, betoniharkot olisivat ihanteellinen vaihtoehto, koska ne ovat kaiken kaikkiaan laadukkaampi vaihtoehto.

Ne ovat myös yleensä kustannustehokkaampia ja paremmin eristäviä kuin tuhka-vastineet. Ennen kuin teet kalliita päätöksiä, ota siis tarpeesi, budjettisi ja vaihtoehtosi huolellisesti huomioon.

Katso lisää10 käytännöllistä tapaa estää autojen pysäköiminen nurmikolle.

Jim James

Hei, olen Jim ja tämän verkkosivuston kirjoittaja. Olen aina ollut kiinnostunut selviytymisestä, kalastuksesta, telttailusta ja kaikesta luonnosta. Itse asiassa, kun vartuin, vietin enemmän aikaa vedessä kuin maassa! Olen myös bestseller-kirjailija ja minulla on tutkinto historiasta, antropologiasta ja musiikista. Toivon, että löydät arvoa tämän verkkosivuston artikkeleista. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai palautetta!

4 halvinta paikkaa tuhkapalojen ostoon - Survival Freedom (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated:

Views: 6610

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.